Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στατικές και Δυναμικές Ιστοσελίδες, Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Αυξάνουμε το ειδικό βάρος σας
στο διαδίκτυο, ποιοτικά και
καινοτότομα

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting, Dedicated Dervers, Reseller Packages

Φιλοξενούμε τα δεδομένα σας
με ασφάλεια, ταχύτητα
και συνέπεια

Web Marketing

SEO, Google Adwords, Social Network Marketing, email Marketing

Εντοπίζουμε το κοινό σας
και το οδηγούμε σε εσάς

Graphic Design

Λογότυπο, Κάρτα, Εταιρική Ταυτότητα, Έντυπο

Απεικονίζουμε τη φιλοσοφία
της εταιρίας σας

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Web Marketing
Graphic Design

Ρυθμίσεις Microsoft Outlook 2007 για την αλληλογραφία

Παρακάτω ακολουθούν οι ρυθμίσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για την ρύθμιση της αλληλογραφίας στο Microsoft Outlook 2007. Σημειώστε ότι πρέπει ήδη να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό αλληλογραφίας στο control panel του site σας.

 1. Ανοίξτε το Microsoft Outlook 2007 και επιλέξτε Εργαλεία (Tools) => Ρυθμίσεις Λογαριασμών (Account Settings).
 2. Στην εικόνα που θα εμφανίσει, επιλέγετε Δημιουργία (New).
 3. Στο επόμενο παράθυρο, επιλέγετε Επόμενο (Next).
 4. Επιλέξτε Μη Αυτόματη διαμόρφωση Ρυθμίσεων Διακομιστή ή πρόσθετων τύπων διακομιστή (Manually configure server settings or additional server types) και πατήστε Επόμενο (Next).
 5. Επιλέξτε Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο Internet (Internet E-mail) και πατήστε Επόμενο (Next).
 6. Στο πεδίο Το Όνομα Σας (Υour Name) θα πληκτρολογήσετε ό,τι επιθυμείτε να βλέπουν οι παραλήπτες των e-mail που στέλνετε, είτε αυτό είναι το ονοματεπώνυμο σας, είτε η επωνυμία της εταιρίας στην οποία εργάζεστε.
 7. Στο πεδίο Ηλεκτρονική Διεύθυνση (E-mail Address) πρέπει να εισαγάγετε το e-mail σας, (πχ user@yourdomain.gr).
 8. Στο πεδίο Τύπος Λογαριασμού (Account type)  επιλέγετε: POP3.
 9. Στα πεδία Διακομιστής Εισερχόμενη Αλληλογραφίας (Incoming mail server) και Διακομιστής Εξερχόμενης Αλληλογραφίας (Outgoing mail server) πληκτρολογείτε: mail.yourdomain.gr, αντικαθιστώντας το yourdomain.gr με το domain σας.
 10. Στο όνομα χρήστη (account name) ορίζετε ολόκληρο το email σας (πχ user@yourdomain.gr) και σαν κωδικό (password) τον κωδικό που ορίσατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού.
 11. Πατήστε Επόμενο (Next).
 12. Επιλέγετε Τέλος (Finish) για να αποθηκευθούν οι αλλαγές.
Πίσω
Προσφορά
Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρεται δωρεάν καταχώρηση domain name, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία για ένα έτος.
Test Αξιολόγησης Ιστοσελίδας
Γνωρίστε εύκολα και χωρίς χρέωση τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ιστοσελίδας σας.
Περισσότερα
 • Web Tips
 • Νέα
 • FAQs
7 Βήματα για την μετατροπή της ιστοσελίδα σας σε εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Διανύοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών, στόχος όλων των επιχειρήσεων είναι η ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων και μηχανισμών οι οποίοι θα συνδράμουν στην αύξηση των πωλήσεων. Περισσότερα... Πώς να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά; Η δομή πλοήγησης καθορίζει τον χρόνο που θα παραμείνει ο επισκέπτης μιας ιστοσελίδας σε αυτή. Στο άρθρο αυτό περιγράφονται τρόποι για να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά. Περισσότερα...
We are hiring! Full Stack Web Developer Ζητείται προγραμματιστής πλήρους απασχόλησης (web developer) με δυναμική προσωπικότητα, ευρύ τρόπο σκέψης και ομαδικό πνεύμα, όπως επίσης και ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη ώστε να εργαστεί σε έργα διαδικτύου. Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Σε νέα αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου των πελατών της προχώρησε η Web Experts. Η νέα έκδοση 4.4.01 υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες ανάπτυξης, γίνεται ακόμη περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα... Google Chrome for Android Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Adobe Flash και επίσημα... Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Η νέα έκδοση υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο είναι περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα...
Πώς μπορώ να κάνω backup το email μου; Υπάρχουν δυο τρόποι για να κάνετε τακτικά το email σας backup: είτε αντιγράφοντας ένα σύνολο αρχείων του υπολογιστή σας σε κάποιο μέσω αποθήκευσης είτε αυτοματοποιημένα μέσω κάποιου backup προγράμματος. Περισσότερα... Ρυθμίσεις Microsoft Outlook 2007 για την αλληλογραφία Οι ρυθμίσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για την ρύθμιση της αλληλογραφίας στο Microsoft Outlook 2007 είναι... Περισσότερα...
[+] back to top