Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στατικές και Δυναμικές Ιστοσελίδες, Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Αυξάνουμε το ειδικό βάρος σας
στο διαδίκτυο, ποιοτικά και
καινοτότομα

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting, Dedicated Dervers, Reseller Packages

Φιλοξενούμε τα δεδομένα σας
με ασφάλεια, ταχύτητα
και συνέπεια

Web Marketing

SEO, Google Adwords, Social Network Marketing, email Marketing

Εντοπίζουμε το κοινό σας
και το οδηγούμε σε εσάς

Graphic Design

Λογότυπο, Κάρτα, Εταιρική Ταυτότητα, Έντυπο

Απεικονίζουμε τη φιλοσοφία
της εταιρίας σας

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Web Marketing
Graphic Design

Social Media Marketing

Η Web Experts σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και στην αγορά που απευθύνεστε, μέσω του social media marketing (SMM). Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες έμμεσης και δωρεάν διαφήμισης που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter, Blogs κλπ.) και αποκτήστε μια ισχυρότερη επαφή με τους υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες σας.
 • Χαρακτηριστικά Πακέτου
 • Διαδικασία Υλοποίησης
 • Επικοινωνήστε μαζί μας

Τι εννοούμε λέγοντας Social Media Marketing (SMM);

Ο όρος Social Media Marketing (SMM) αναφέρεται στις ενέργειες με τις οποίες προβάλουμε την επιχείρησή και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter κλπ.), έχοντας ως κύριο στόχο τη “word of mouth” (από στόμα σε στόμα) διαφήμιση της επιχείρησης και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της, δημιουργώντας παράλληλα έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους πελάτες και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης.

Πώς το Social Media Marketing (SMM) μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας;

 • Brand Building & Awareness: Δημιουργήστε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα, τη φήμη και την αξιοπιστία των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.
 • Customer Interaction: Δημιουργήστε τα κατάλληλα ερεθίσματα κοινωνικής ενασχόλησης και δείτε το κοινό σας να συζητά και να ασχολείται ολοένα και περισσότερα με τα προϊόντα – υπηρεσίες σας.
 • Customer Feedback: Μάθετε τι συζητούν και σκέπτονται οι πελάτες σας για τα προϊόντα – υπηρεσίες που προσφέρετε. Προλάβετε να διορθώσετε έγκαιρα τυχόν ατέλειες και λάθη.
 • Customer Relationship Management & Support: Συλλέξτε πολύτιμες πληροφορίες και τάσεις των πελατών σας και υποστηρίξτε τις ανάγκες τους.
 • Community Building: Δημιουργήστε τη δική σας διαδικτυακή κοινότητα η οποία θα συζητά και θα εξαπλώνει τη φήμη σας.
 • New Product Ideas: Με τις πληροφορίες που συλλέγετε μέσω των ενεργειών social media marketing (SMM), ανακαλύψτε βελτιώσεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, θωρακίζοντας την αξιοπιστία τους.

Η διαδικασία υλοποίησης του social media marketing (SMM) αποτελείται από συνολικά εννέα στάδια, τα οποία αναλύονται ως εξής:

Καταγραφή και μελέτη:

 • Καταγραφή των αναγκών και επιθυμητών στόχων marketing της επιχείρησης.
 • Μελέτη και ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων και δημιουργία του social media marketing πλάνου.

Σχεδιασμός και υλοποίηση:

 • Μελέτη και ανάλυση του ανταγωνισμού.
 • Έρευνα και επιλογή των καταλληλότερων μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter, Blogs κλπ.) οι οποίοι συγκλίνουν στην πολιτική marketing της επιχείρησή σας.
 • Έναρξη των λογαριασμών στα επιλεγμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Δημιουργία των προφίλ της επιχείρησης σας βασισμένα στην εταιρική σας ταυτότητα.

Έλεγχος απόδοσης:

 • Παρακολούθηση της απόδοσης και παροχή συμβουλών για τυχόν βελτιώσεις.
 • Παρακολούθηση των αποτελεσμάτων κινητικότητας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης μέσω του εργαλείου Google Analytics.

Προτάσεις...

Αν η εταιρεία σας ανήκει σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες επιχειρήσεων, δείτε την πρόταση μας και αξιολογήστε την.
Προβολή
Προσφορά
Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρεται δωρεάν καταχώρηση domain name, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία για ένα έτος.
Test Αξιολόγησης Ιστοσελίδας
Γνωρίστε εύκολα και χωρίς χρέωση τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ιστοσελίδας σας.
Περισσότερα
Εγγραφή σε Newsletter
Email:
Επιβεβαίωση Email:
Παρακαλώ τσεκάρετε το πεδίο ασφαλείας.
Εγγραφή
Η εγγραφή σας στο Newsletter έγινε με επιτυχία.
 • Web Tips
 • Νέα
 • FAQs
7 Βήματα για την μετατροπή της ιστοσελίδα σας σε εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Διανύοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών, στόχος όλων των επιχειρήσεων είναι η ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων και μηχανισμών οι οποίοι θα συνδράμουν στην αύξηση των πωλήσεων. Περισσότερα... Πώς να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά; Η δομή πλοήγησης καθορίζει τον χρόνο που θα παραμείνει ο επισκέπτης μιας ιστοσελίδας σε αυτή. Στο άρθρο αυτό περιγράφονται τρόποι για να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά. Περισσότερα...
We are hiring! Full Stack Web Developer Ζητείται προγραμματιστής πλήρους απασχόλησης (web developer) με δυναμική προσωπικότητα, ευρύ τρόπο σκέψης και ομαδικό πνεύμα, όπως επίσης και ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη ώστε να εργαστεί σε έργα διαδικτύου. Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Σε νέα αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου των πελατών της προχώρησε η Web Experts. Η νέα έκδοση 4.4.01 υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες ανάπτυξης, γίνεται ακόμη περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα... Google Chrome for Android Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Adobe Flash και επίσημα... Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Η νέα έκδοση υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο είναι περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα...
Ρυθμίσεις Microsoft Outlook 2007 για την αλληλογραφία Οι ρυθμίσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για την ρύθμιση της αλληλογραφίας στο Microsoft Outlook 2007 είναι... Περισσότερα... Πώς μπορώ να κάνω backup το email μου; Υπάρχουν δυο τρόποι για να κάνετε τακτικά το email σας backup: είτε αντιγράφοντας ένα σύνολο αρχείων του υπολογιστή σας σε κάποιο μέσω αποθήκευσης είτε αυτοματοποιημένα μέσω κάποιου backup προγράμματος. Περισσότερα...
[+] back to top

Ενδιαφέρεστε για υπηρεσία μας;

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Web Experts θα σας καλέσει άμεσα. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Το μήνυμα σας έχει παραληφθεί. Σύντομα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα εξετάσει το αίτημα σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.
[X] Κλείσιμο Παραθύρου