Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στατικές και Δυναμικές Ιστοσελίδες, Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Αυξάνουμε το ειδικό βάρος σας
στο διαδίκτυο, ποιοτικά και
καινοτότομα

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting, Dedicated Dervers, Reseller Packages

Φιλοξενούμε τα δεδομένα σας
με ασφάλεια, ταχύτητα
και συνέπεια

Web Marketing

SEO, Google Adwords, Social Network Marketing, email Marketing

Εντοπίζουμε το κοινό σας
και το οδηγούμε σε εσάς

Graphic Design

Λογότυπο, Κάρτα, Εταιρική Ταυτότητα, Έντυπο

Απεικονίζουμε τη φιλοσοφία
της εταιρίας σας

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Web Marketing
Graphic Design

Graphic Design

Συμπορευόμενη με τις απαιτήσεις της εποχής, η Web Experts έχει ως στόχο να εξασφαλίσει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη εταιρική επικοινωνία. Για το σκοπό αυτό παρέχει την υπηρεσία Graphic Design, η οποία αυτόνομα ή συνδυαστικά με της υπηρεσίες internet, δίνει την δυνατότητα να παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα γραφιστών της Web Experts, σχεδιάζει και αποτυπώνει σε έντυπη μορφή την φιλοσοφία της εταιρίας σας, λαμβάνοντας υπόψη ως παραμέτρους τις τάσεις των καιρών, τη μελέτη και ανάλυση του ανταγωνισμού, καθώς και τα χαρακτηριστικά του κοινού στο οποίο απευθύνεστε.

Προτεινόμενες Λύσεις

Σε πλήρη αντιστοιχία με τις υπόλοιπες υπηρεσίες αλλά και με την γενικότερη λογική και φιλοσοφία της, η Web Experts έχει επιμερίσει σε πακέτα υπηρεσιών και την υπηρεσία Graphic Design. Με το τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στο πελάτη μέσω απλών προτάσεων να επιλέξει την ιδανικότερη για εκείνον λύση.

Δημιουργία Λογοτύπου

Μελέτη, σχεδιασμός και απεικόνιση του εταιρικού σήματος. Με δημιουργικότητα, έμπνευση και συμβολισμό αποτυπώνεται η ταυτότητα και η φιλοσοφία μιας επιχείρησης στο σημαντικότερο και μακροβιότερο γραφιστικό προϊόν, το λογότυπο.

Δημιουργία Επαγγελματικών Καρτών.

Εναρμονισμένη με τη γενικότερη στρατηγική επικοινωνίας μιας εταιρείας, η γραφιστική ομάδα της Web Experts δημιουργεί πρωτότυπες και εντυπωσιακές προτάσεις για τις επαγγελματικές κάρτες της επιχείρησης.

Δημιουργία Έντυπου Υλικού.

Το έντυπο προωθητικό υλικό πρέπει να συνοδεύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μιας εταιρείας. Για το σκοπό αυτό η Web Experts δημιουργεί καταλόγους, brochures, συσκευασίες, folders και επιστολόχαρτα.

Δημιουργία Ολοκληρωμένης Εταιρικής Ταυτότητας

Για όσους επιθυμούν την εξαρχής δημιουργία ή την ανανέωση της Εταιρικής Ταυτότητας της επιχείρησης τους, η Web Experts σχεδιάζει με επαγγελματισμό όλο το προωθητικό υλικό το οποίο θα αποτυπώσει την ταυτότητα της και θα ελκύσει επικείμενους πελάτες.
Λογότυπο
Εταιρική Κάρτα
Έντυπο Υλικό
Εταιρική Ταυτότητα

Ενδιαφέρεστε για υπηρεσία μας;

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Web Experts θα σας καλέσει άμεσα. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
  • Ονοματεπώνυμο:
  • Τηλέφωνο:
  •  
    Αποστολή

Επωφεληθείτε...

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η Web Experts παρέχει τις υπηρεσίες Graphic Design είτε μεμονωμένα είτε ως συνδυαστικά πακέτα. Κάθε υπηρεσία ωστόσο μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες και στην πολιτική μάρκετινγκ της επιχείρησής σας. Ζητείστε ένα ραντεβού παρουσίασης των υπηρεσιών που σας ενδιαφέρουν, επικοινωνώντας  με τη Web Experts.
Προσφορά
Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρεται δωρεάν καταχώρηση domain name, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία για ένα έτος.
Test Αξιολόγησης Ιστοσελίδας
Γνωρίστε εύκολα και χωρίς χρέωση τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ιστοσελίδας σας.
Περισσότερα
Εγγραφή σε Newsletter
Email:
Επιβεβαίωση Email:
Παρακαλώ τσεκάρετε το πεδίο ασφαλείας.
Εγγραφή
Η εγγραφή σας στο Newsletter έγινε με επιτυχία.
  • Web Tips
  • Νέα
  • FAQs
7 Βήματα για την μετατροπή της ιστοσελίδα σας σε εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Διανύοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών, στόχος όλων των επιχειρήσεων είναι η ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων και μηχανισμών οι οποίοι θα συνδράμουν στην αύξηση των πωλήσεων. Περισσότερα... Πώς να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά; Η δομή πλοήγησης καθορίζει τον χρόνο που θα παραμείνει ο επισκέπτης μιας ιστοσελίδας σε αυτή. Στο άρθρο αυτό περιγράφονται τρόποι για να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά. Περισσότερα...
We are hiring! Full Stack Web Developer Ζητείται προγραμματιστής πλήρους απασχόλησης (web developer) με δυναμική προσωπικότητα, ευρύ τρόπο σκέψης και ομαδικό πνεύμα, όπως επίσης και ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη ώστε να εργαστεί σε έργα διαδικτύου. Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Σε νέα αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου των πελατών της προχώρησε η Web Experts. Η νέα έκδοση 4.4.01 υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες ανάπτυξης, γίνεται ακόμη περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα... Google Chrome for Android Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Adobe Flash και επίσημα... Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Η νέα έκδοση υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο είναι περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα...
Πώς μπορώ να κάνω backup το email μου; Υπάρχουν δυο τρόποι για να κάνετε τακτικά το email σας backup: είτε αντιγράφοντας ένα σύνολο αρχείων του υπολογιστή σας σε κάποιο μέσω αποθήκευσης είτε αυτοματοποιημένα μέσω κάποιου backup προγράμματος. Περισσότερα... Ρυθμίσεις Microsoft Outlook 2007 για την αλληλογραφία Οι ρυθμίσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για την ρύθμιση της αλληλογραφίας στο Microsoft Outlook 2007 είναι... Περισσότερα...
[+] back to top