Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στατικές και Δυναμικές Ιστοσελίδες, Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Αυξάνουμε το ειδικό βάρος σας
στο διαδίκτυο, ποιοτικά και
καινοτότομα

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting, Dedicated Dervers, Reseller Packages

Φιλοξενούμε τα δεδομένα σας
με ασφάλεια, ταχύτητα
και συνέπεια

Web Marketing

SEO, Google Adwords, Social Network Marketing, email Marketing

Εντοπίζουμε το κοινό σας
και το οδηγούμε σε εσάς

Graphic Design

Λογότυπο, Κάρτα, Εταιρική Ταυτότητα, Έντυπο

Απεικονίζουμε τη φιλοσοφία
της εταιρίας σας

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Web Marketing
Graphic Design

Στόχοι

Στόχος μας είναι οι ειλικρινείς και μακροχρόνιες συνεργασίες. Σημαντικό για εμάς είναι να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας, μεταφέροντας και απεικονίζοντας τις ιδέες και τις ανάγκες τους σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Συμβουλεύοντάς τους συνεχώς για την αποφυγή σφαλμάτων και δύσχρηστων μεθόδων, ενημερώνοντάς τους συνεχώς για νέες δυνατότητες και  υποστηρίζοντας άμεσα και με συνέπεια τα αιτήματα τους, τελικά εγγυόμαστε και εξασφαλίζουμε σε εκείνους αποδοτικότητα, άμεσα οφέλη και διαχρονικότητα.

Συνθέτοντας και Δημιουργώντας

Η δημιουργία ενός επιτυχημένου διαδικτυακού τόπου είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία και αποτελείται από τους 5 παράγοντες που ακολουθούν:

  • Εύστοχη απεικόνιση του ύφους και των δραστηριοτήτων της επιχείρησης σε ένα πρωτότυπο, εντυπωσιακό και παράλληλα λειτουργικό εικαστικό.
  • Φιλική και εύχρηστη αρχιτεκτονική πλοήγησης, η οποία έχει ως στόχο την εύκολη πλοήγηση του επισκέπτη.
  • Άρτιο προγραμματιστικό υπόβαθρο με χρήση απαλλαγμένου από σφάλματα κώδικα για την ορθή και ακατάσχετη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου.
  • Χρήση τεχνολογιών φιλικών προς τις μηχανές αναζήτησης για την εξασφάλιση της βέλτιστης θέσης κατάταξης στα αποτελέσματα αυτών.
  • Προώθηση του διαδικτυακού τόπου με τρόπο στοχευμένο, αποτελεσματικό και οικονομικά ευνοϊκό.

Συνδυάζοντας λοιπόν τα παραπάνω αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε και να προωθήσουμε το δικό σας διαδικτυακό τόπο εξασφαλίζοντάς σας την αποκόμιση οφελών από την επένδυση αυτή.

Ποιοτικές Υπηρεσίες με Συνεχή Υποστήριξη

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας δεν σταματούν ποτέ κατά την παράδοση του τελικού προϊόντος. Καίριο σημείο στις διαχρονικές συνεργασίες αποτελεί ο τομέας της συντήρησης και υποστήριξης. Έχοντας λοιπόν σαν στόχο το χτίσιμο μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες μας, καλύπτουμε αδιάκοπτα και άμεσα οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει οποιαδήποτε στιγμή. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση συντηρούμε την ιστοσελίδα σας, διατηρώντας τη διαδικτυακή σας παρουσία σύγχρονη και ενημερωμένη.

Προσφορά
Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρεται δωρεάν καταχώρηση domain name, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία για ένα έτος.
Test Αξιολόγησης Ιστοσελίδας
Γνωρίστε εύκολα και χωρίς χρέωση τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ιστοσελίδας σας.
Περισσότερα
  • Web Tips
  • Νέα
  • FAQs
7 Βήματα για την μετατροπή της ιστοσελίδα σας σε εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Διανύοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών, στόχος όλων των επιχειρήσεων είναι η ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων και μηχανισμών οι οποίοι θα συνδράμουν στην αύξηση των πωλήσεων. Περισσότερα... Πώς να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά; Η δομή πλοήγησης καθορίζει τον χρόνο που θα παραμείνει ο επισκέπτης μιας ιστοσελίδας σε αυτή. Στο άρθρο αυτό περιγράφονται τρόποι για να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά. Περισσότερα...
We are hiring! Full Stack Web Developer Ζητείται προγραμματιστής πλήρους απασχόλησης (web developer) με δυναμική προσωπικότητα, ευρύ τρόπο σκέψης και ομαδικό πνεύμα, όπως επίσης και ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη ώστε να εργαστεί σε έργα διαδικτύου. Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Σε νέα αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου των πελατών της προχώρησε η Web Experts. Η νέα έκδοση 4.4.01 υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες ανάπτυξης, γίνεται ακόμη περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα... Google Chrome for Android Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Adobe Flash και επίσημα... Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Η νέα έκδοση υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο είναι περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα...
Ρυθμίσεις Microsoft Outlook 2007 για την αλληλογραφία Οι ρυθμίσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για την ρύθμιση της αλληλογραφίας στο Microsoft Outlook 2007 είναι... Περισσότερα... Πώς μπορώ να κάνω backup το email μου; Υπάρχουν δυο τρόποι για να κάνετε τακτικά το email σας backup: είτε αντιγράφοντας ένα σύνολο αρχείων του υπολογιστή σας σε κάποιο μέσω αποθήκευσης είτε αυτοματοποιημένα μέσω κάποιου backup προγράμματος. Περισσότερα...
[+] back to top