Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στατικές και Δυναμικές Ιστοσελίδες, Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Αυξάνουμε το ειδικό βάρος σας
στο διαδίκτυο, ποιοτικά και
καινοτότομα

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting, Dedicated Dervers, Reseller Packages

Φιλοξενούμε τα δεδομένα σας
με ασφάλεια, ταχύτητα
και συνέπεια

Web Marketing

SEO, Google Adwords, Social Network Marketing, email Marketing

Εντοπίζουμε το κοινό σας
και το οδηγούμε σε εσάς

Graphic Design

Λογότυπο, Κάρτα, Εταιρική Ταυτότητα, Έντυπο

Απεικονίζουμε τη φιλοσοφία
της εταιρίας σας

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Web Marketing
Graphic Design

Κατασκευή Taylor-Made Ιστοσελίδων

Premium Web Design and Development

Στην Web Experts, η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία. Οι απαιτήσεις σας μας εμπνέουν. Αν λοιπόν επιθυμείτε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, τότε το πακέτο Premium αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο έχοντας μια ιστοσελίδα με πολλαπλές (taylor-made) δυνατότητες.

Το βασικό χαρακτηριστικό του πακέτου Premium Web Design & Development είναι η ύπαρξη συστήματος διαχείρισης, μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση του περιεχομένου των ιστοσελίδων καθώς και η δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών δυνατοτήτων.

 • Χαρακτηριστικά Πακέτου
 • Τεχνικές Προδιαγραφές
 • Διαδικασία Υλοποίησης
 • Επικοινωνήστε μαζί μας

Το πακέτο Premium Web Design & Development αποτελεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου με πολλαπλές δυνατότητες (σ.σ., δυναμικές ενότητες). Συνοδεύεται από εύχρηστο σύστημα διαχείρισης, μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερώσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας (κείμενα, φωτογραφίες, videos).

Ενδεικτικά, το πακέτο Premium Web Design and Development πέραν των σελίδων παρουσίασης της εταιρικής σας ταυτότητας (προφίλ, νέα, ιστορικό, πληροφορίες επικοινωνίας) περιλαμβάνει:

 • Σελίδες για την πλήρη παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.
 • Υποστήριξη των δυνατοτήτων ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (καλάθι αγορών).
 • Δυνατότητα κατηγοριοποίησης του περιεχομένου σε κατηγορίες, υποκατηγορίες κ.ο.κ.
 • Δυνατότητα ένθεσης μηχανής αναζήτησης στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
 • Περιοχή μελών με πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένους επισκέπτες – χρήστες.
 • Σύστημα αποστολής ενημερωτικών email (newsletter) με υποστήριξη περισσοτέρων από 100.000 ηλεκτρονικών διευθύνσεων και ταυτόχρονη κατηγοριοποίηση τους σε λίστες παραληπτών.
 • Σύστημα on-line υποστήριξης πελατών (live help).
 • Forum συζητήσεων.

Το πακέτο Premium Web Design and Development σας εξασφαλίζει μια ισχυρή παρουσία στο ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο του διαδικτύου. Επιπλέον custom δυνατότητες, τις οποίες θα θέλατε να υποστηρίξετε, θα χαρούμε πολύ να τις συζητήσουμε.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του πακέτου Premium Web Design & Development είναι κοινές με αυτές του πακέτου Advanced. Η διαχείριση του ιστοτόπου μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεμένος στο διαδίκτυο. Μέσω ενός απλού φυλλομετρητή ιστοσελίδων (browser), ο διαχειριστής μπορεί να συντάξει ένα κείμενο, να προσθέσει φωτογραφίες και να ενημερώσει άμεσα το δικτυακό του τόπο.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός πλήρους διαχειριστικού συστήματος, το οποίο οργανώνει το προς έκδοση υλικό, φροντίζει για την καλύτερη παρουσίασή του και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης και δημοσίευσης του στο διαδικτυακό τόπο. Μεταξύ των δυνατοτήτων του διαχειριστικού συστήματος περιλαμβάνονται οι παρακάτω διεργασίες:

 • Γρήγορη ενημέρωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση από οποιοδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.
 • Ταυτόχρονη ενημέρωση από πολλούς χρήστες και διαφορετικούς υπολογιστές.
 • Δυνατότητα κατηγοριοποίησης του περιεχομένου σε κατηγορίες, υποκατηγορίες κ.ο.κ..
 • Δυνατότητα εισαγωγής κειμένων, γραφικών και πολυμέσων (ήχος, video), από διαπιστευμένους χρήστες.
 • Υποστήριξη πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης.

Για την ανάπτυξη του διαδικτυακού έργου θα χρησιμοποιηθεί μια μεγάλη γκάμα εργαλείων ανάπτυξης. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε: Photoshop για το σχεδιασμό της ιστοσελίδας, HTML, PHP και CSS για τη δημιουργία και τη μορφοποίηση των ιστοσελίδων, JavaScript και JQuery για την κατασκευή client side scripts, Flash για τη δημιουργία κινούμενων γραφικών.

Τα χαρακτηριστικά του πακέτου φιλοξενίας που έχουμε προεπιλέξει για το πακέτο Premium Web Design & Development περιγράφονται εδώ, μπορούν ωστόσο να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε μαζί μας, άμεσα στις επόμενες 48 ώρες ένας συνεργάτης μας θα βρίσκεται στο χώρο σας με προγραμματισμένο ραντεβού, ώστε να καταγραφούν οι προδιαγραφές του έργου. Η διαδικασία ανάπτυξης κάθε διαδικτυακού τόπου αποτελείται από συνολικά εννέα στάδια, τα οποία αναλύονται ως εξής:

Ανάλυση απαιτήσεων:

 • Καταγραφή στόχων και απαιτήσεων.
 • Ανάλυση project και κατασκευή δομής περιεχομένου.
 • Επιλογή στοιχείων για την προβολή τους στην αρχική σελίδα, με στόχο την εμφατική προώθηση τους.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδας:

 • Σχεδιασμός εικαστικών προτάσεων.
 • Επιλογή τελικού εικαστικού και έγκριση για έναρξη προγραμματισμού.
 • Προγραμματιστική υλοποίηση έργου.
 • Τελικός έλεγχος και αποσφαλμάτωση.

Search Engine Optimization και Web Marketing:

 • Search Engine Optimization: Βελτιστοποίηση Αποτελέσματος στις μηχανές αναζήτησης.
 • Internet Marketing: Διαφήμιση του έργου σε μηχανές αναζήτησης, ιστοσελίδες περιεχομένου και τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε Επίσης...

Προτάσεις...

Αν η εταιρεία σας ανήκει σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες επιχειρήσεων, δείτε την πρόταση μας και αξιολογήστε την.
Προβολή
Προσφορά
Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρεται δωρεάν καταχώρηση domain name, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία για ένα έτος.
Test Αξιολόγησης Ιστοσελίδας
Γνωρίστε εύκολα και χωρίς χρέωση τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ιστοσελίδας σας.
Περισσότερα
Εγγραφή σε Newsletter
Email:
Επιβεβαίωση Email:
Παρακαλώ τσεκάρετε το πεδίο ασφαλείας.
Εγγραφή
Η εγγραφή σας στο Newsletter έγινε με επιτυχία.
 • Web Tips
 • Νέα
 • FAQs
7 Βήματα για την μετατροπή της ιστοσελίδα σας σε εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Διανύοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών, στόχος όλων των επιχειρήσεων είναι η ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων και μηχανισμών οι οποίοι θα συνδράμουν στην αύξηση των πωλήσεων. Περισσότερα... Πώς να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά; Η δομή πλοήγησης καθορίζει τον χρόνο που θα παραμείνει ο επισκέπτης μιας ιστοσελίδας σε αυτή. Στο άρθρο αυτό περιγράφονται τρόποι για να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά. Περισσότερα...
We are hiring! Full Stack Web Developer Ζητείται προγραμματιστής πλήρους απασχόλησης (web developer) με δυναμική προσωπικότητα, ευρύ τρόπο σκέψης και ομαδικό πνεύμα, όπως επίσης και ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη ώστε να εργαστεί σε έργα διαδικτύου. Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Σε νέα αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου των πελατών της προχώρησε η Web Experts. Η νέα έκδοση 4.4.01 υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες ανάπτυξης, γίνεται ακόμη περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα... Google Chrome for Android Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Adobe Flash και επίσημα... Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Η νέα έκδοση υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο είναι περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα...
Ρυθμίσεις Microsoft Outlook 2007 για την αλληλογραφία Οι ρυθμίσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για την ρύθμιση της αλληλογραφίας στο Microsoft Outlook 2007 είναι... Περισσότερα... Πώς μπορώ να κάνω backup το email μου; Υπάρχουν δυο τρόποι για να κάνετε τακτικά το email σας backup: είτε αντιγράφοντας ένα σύνολο αρχείων του υπολογιστή σας σε κάποιο μέσω αποθήκευσης είτε αυτοματοποιημένα μέσω κάποιου backup προγράμματος. Περισσότερα...
[+] back to top

Ενδιαφέρεστε για υπηρεσία μας;

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Web Experts θα σας καλέσει άμεσα. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Το μήνυμα σας έχει παραληφθεί. Σύντομα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα εξετάσει το αίτημα σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.
[X] Κλείσιμο Παραθύρου