Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στατικές και Δυναμικές Ιστοσελίδες, Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Αυξάνουμε το ειδικό βάρος σας
στο διαδίκτυο, ποιοτικά και
καινοτότομα

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Web Hosting, Dedicated Dervers, Reseller Packages

Φιλοξενούμε τα δεδομένα σας
με ασφάλεια, ταχύτητα
και συνέπεια

Web Marketing

SEO, Google Adwords, Social Network Marketing, email Marketing

Εντοπίζουμε το κοινό σας
και το οδηγούμε σε εσάς

Graphic Design

Λογότυπο, Κάρτα, Εταιρική Ταυτότητα, Έντυπο

Απεικονίζουμε τη φιλοσοφία
της εταιρίας σας

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Web Marketing
Graphic Design

Reseller Web Hosting

Αν οι απαιτήσεις σας είναι μεγαλύτερες από το Shared Hosting και ο προϋπολογισμός σας δεν επαρκεί για να αποκτήσετε ένα Dedicated Server τότε η λύση είναι Virtual Private Servers.

Αποκτάτε όλες τις δυνατότητες που έχετε με ένα Dedicated Server αλλά σε πολύ χαμηλότερο κόστος. Το λογότυπο και τα στοιχεία της Web Experts δεν εμφανίζονται πουθενά. Εσείς επιλέγετε τις τιμές πώλησης των υπηρεσιών σας, τον τρόπο διαφήμισης τους και εσείς εισπράττετε το 100% των κερδών.

 • Χαρακτηριστικά Πακέτου
 • Προδιαγραφές Server
 • Εγγυήσεις Πακέτου
 • Επικοινωνήστε μαζί μας

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία reseller web hosting;

 • Σε επαγγελματίες που επιθυμούν μέσω ενός πακέτου να φιλοξενήσουν περισσότερα από ένα domain names.
 • Σε όλους εσάς που θέλετε εύκολα και γρήγορα, χωρίς τεχνικές γνώσεις και το βάρος του κόστους για την διαχείριση και συντήρηση ενός server, να παρέχετε υπηρεσίες web hosting στους πελάτες σας.

Με κάθε πακέτο reseller web hosting, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν:

 • Τα εργαλεία και την υποστήριξη για να ξεκινήσετε άμεσα.
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7 ώστε η διαδικασία web hosting να πάψει να είναι βάρος για εσάς ή την επιχείρηση σας.

Όλα τα πακέτα hosting για μεταπωλητές (reseller web hosting) περιλαμβάνουν δωρεάν cPanel και WHM (web host manager) μέσω του οποίου μπορείτε να διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς που φιλοξενείτε στο πακέτο σας.

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα νέους λογαριασμούς φιλοξενίας για τα domains των πελατών σας κατανέμοντας όπως εσείς επιθυμείτε τους πόρους του πακέτου μεταπωλητή. Μέσω του control panel που έχετε στη διάθεση σας μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις πτυχές των λογαριασμών που φιλοξενείτε.

Επίσης, ο κάθε πελάτης που φιλοξενείται στο reseller πακέτο σας έχει στη διάθεση του το δικό του control panel (cPanel) για τη διαχείριση του λογαριασμού του.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να βρούμε τη λύση, η οποία ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Server Configuration: Όλα τα πακέτα φιλοξενίας που σας παρέχουμε φιλοξενούνται σε Multicore Intel Xeon Core σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center στην Αγγλία με 16 GB Ram και σκληρούς δίσκους SCSI συνδεδεμένους σε τεχνολογία RAID. Το λειτουργικό σύστημα των διακομιστών είναι CentOS Linux. Ο Web Server που χρησιμοποιούμε είναι ο Apache στην έκδοση 2.2.xx με εγκατεστημένη την PHP στην έκδοση 5.3.xx, ενώ οι βάσεις δεδομένων υποστηρίζονται από MySQL Server στην έκδοση 5.0.xx.

Control Panel: Κάθε πακέτο φιλοξενίας υποστηρίζεται από το σύστημα διαχείρισης CPanel, το οποίο αποτελεί το κορυφαίο online σύστημα διαχείρισης χώρου και χαρακτηριστικών λογαριασμών φιλοξενίας. Μέσω του CPanel μπορείτε εύκολα και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις H/Y να δημιουργήσετε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να παρακολουθείτε τα στατιστικά στοιχεία κίνησης του δικτυακού σας τόπου, να διαβάσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μέσω webmail, να "κατεβάσετε" backup του δικτυακού σας τόπου κ.α.

Fantastico: Με κάθε λογαριασμό φιλοξενίας, παρέχουμε δωρεάν 51 επιπλέον εργαλεία και βοηθήματα, με τα οποία μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε μια ιστοσελίδα στο πακέτο φιλοξενίας σας (portals, forums, blogs, κτλ).

Υπηρεσίες Ασφάλειας: Καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας λαμβάνονται αυτόματα από το server. Παράλληλα, κάθε δεκαπέντε μέρες backups όλων των δικτυακών τόπων αποθηκεύονται σε ξεχωριστό server σε διαφορετικό data center καθώς και σε εξωτερικές συσκευές, ενώ έχετε και εσείς πάντα τη δυνατότητα για backup μέσω του cPanel. Επίσης, διασφαλίζουμε την ιστοσελίδα, τα αρχεία και τις online υπηρεσίες σας με ισχυρά Hardware και Software Firewalls. Με καθημερινές αναβαθμίσεις και 24ωρο server monitoring, οι servers μας παρέχουν ασφάλεια από hacking, denial of access (DoF), intrusion, brute forcing και spamming.

 • Ταχύτητα: Οι servers μας βρίσκονται πάνω σε ένα ταχύτατο δίκτυο οπτικών ινών με πολλαπλές Gbps συνδέσεις, εξασφαλίζοντας ταχύτατη πρόσβαση στο διαδικτυακό σας τόπο.

 • Αξιοπιστία: Με 99.99% guaranteed uptime δικτύου, είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα και οι λογαριασμοί email σας θα είναι πάντα online. Οι servers μας συνδέονται στο internet μέσα από 5 ISPs. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν η μία από τις πέντε παύσει να λειτουργεί, η ιστοσελίδα σας θα είναι ακόμα διαθέσιμη.

 • Ασφάλεια: Με καθημερινά backups, καθημερινές αναβαθμίσεις ασφαλείας του λογισμικού, ισχυρά hardware και software firewalls και 24ωρο server monitoring μπορούμε να σας εγγυηθούμε υψηλό επίπεδο ασφαλείας.

 • Τεχνική Υποστήριξη: Επικοινωνώντας μαζί μας είτε τηλεφωνικά καθημερινά 10.00 π.μ. έως 05.00 μ.μ. είτε μέσω email όλο το 24ωρο για θέματα υποστήριξης, αλλαγών ή βελτιώσεων, σας παρέχουμε πλήρη και αποτελεσματική υποστήριξη για την άμεση επίλυση των προβλημάτων σας.

 • 15ήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων: Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας είτε πελάτη, είτε μεταπωλητή, η Web Experts παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του λογαριασμού της φιλοξενίας. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση του συμφωνητικού που έχει συνάψει με την Web Experts, σε περίπτωση που δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από το επίπεδο υπηρεσιών της εταιρείας μας. Στην περίπτωση αυτή, επιστρέφεται στον πελάτη όλο το ποσό της συνδρομής του. Η επιστροφή των χρημάτων δεν μπορεί να γίνει μετά το τέλος της δέκατης πέμπτης ημέρας της συνδρομής.

Προτάσεις...

Αν η εταιρεία σας ανήκει σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες επιχειρήσεων, δείτε την πρόταση μας και αξιολογήστε την.
Προβολή
Προσφορά
Με κάθε κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρεται δωρεάν καταχώρηση domain name, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία για ένα έτος.
Test Αξιολόγησης Ιστοσελίδας
Γνωρίστε εύκολα και χωρίς χρέωση τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ιστοσελίδας σας.
Περισσότερα
Εγγραφή σε Newsletter
Email:
Επιβεβαίωση Email:
Παρακαλώ τσεκάρετε το πεδίο ασφαλείας.
Εγγραφή
Η εγγραφή σας στο Newsletter έγινε με επιτυχία.
 • Web Tips
 • Νέα
 • FAQs
7 Βήματα για την μετατροπή της ιστοσελίδα σας σε εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης. Διανύοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών, στόχος όλων των επιχειρήσεων είναι η ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων και μηχανισμών οι οποίοι θα συνδράμουν στην αύξηση των πωλήσεων. Περισσότερα... Πώς να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά; Η δομή πλοήγησης καθορίζει τον χρόνο που θα παραμείνει ο επισκέπτης μιας ιστοσελίδας σε αυτή. Στο άρθρο αυτό περιγράφονται τρόποι για να οργανώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας αποδοτικά. Περισσότερα...
We are hiring! Full Stack Web Developer Ζητείται προγραμματιστής πλήρους απασχόλησης (web developer) με δυναμική προσωπικότητα, ευρύ τρόπο σκέψης και ομαδικό πνεύμα, όπως επίσης και ενδιαφέρον για συνεχή ανάπτυξη ώστε να εργαστεί σε έργα διαδικτύου. Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Σε νέα αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου των πελατών της προχώρησε η Web Experts. Η νέα έκδοση 4.4.01 υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες ανάπτυξης, γίνεται ακόμη περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα... Google Chrome for Android Οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι δεν υποστηρίζει την τεχνολογία Adobe Flash και επίσημα... Περισσότερα... Αναβάθμιση Συστήματος Διαχείρισης (CMS) Η νέα έκδοση υποστηρίζει νέο ανανεωμένο περιβάλλον διαχείρισης, το οποίο είναι περισσότερο φιλικό προς τον διαχειριστή. Περισσότερα...
Ρυθμίσεις Microsoft Outlook 2007 για την αλληλογραφία Οι ρυθμίσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για την ρύθμιση της αλληλογραφίας στο Microsoft Outlook 2007 είναι... Περισσότερα... Πώς μπορώ να κάνω backup το email μου; Υπάρχουν δυο τρόποι για να κάνετε τακτικά το email σας backup: είτε αντιγράφοντας ένα σύνολο αρχείων του υπολογιστή σας σε κάποιο μέσω αποθήκευσης είτε αυτοματοποιημένα μέσω κάποιου backup προγράμματος. Περισσότερα...
[+] back to top

Ενδιαφέρεστε για υπηρεσία μας;

Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της Web Experts θα σας καλέσει άμεσα. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Το μήνυμα σας έχει παραληφθεί. Σύντομα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας, θα εξετάσει το αίτημα σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.
[X] Κλείσιμο Παραθύρου